Årets sista kolakok

(null)

Idag har jag kokat årets sista kolor, pudrade med guld. Receptet är detsamma som jag använt i säkert 8 år, med mycket kakao och fet grädde, men lite tjusigare i glittrande guld.

(null)

Bjuder på "utsikten" från spisen, matplatsen i köket. Jag tänker inte på det när jag står där och tar kortet, men när jag tittar på bilden känner jag mig så glad. Tänk att jag renoverat hela mitt hus! Tänk att jag vågade köpa ett eget hus och fixa det efter mitt eget huvud och mina idéer. 2018 fixade vi dräneringen som vi skjutit framför oss - ok, den gjorde vi ju inte själva, men vi bokade en grävfirma, rev en altan och betalade fakturan, det räknas. Vi gjorde också iordning köket, helt själva. Målade luckor och kakel och väggar, rev ett överskåp som bara var i vägen, hängde upp nya gardiner och bytte knoppar. 

2018 blev ett väldigt trevligt renoveringsår, jag ser fram emot nya utmaningar med villa vårlid under 2019. Första planen är en ny altan, där arbetet drar igång vecka 18. Sen är det snart dags att dra igång odlingsåret, tänk vad det pirrar i magen när man tänker på att man snart ska få fylla dom tomma fönsterbrädorna med plantor. Några mörka månader är det ju kvar, men sen, sen kommer ljuset igen.

❤️

0 kommentarer