Fyra snabba på en söndag

(null)
 
1 och 2, jag och tjejerna åkte hemtillgården några dagar över sportlovet. Hemmakontor with a view och mammas goda mat och fika. Det är så mysigt att komma hem några dagar, tjejerna får massa tid med mormor och morfar och jag kunde jobba ostört med avbrott för god mat och kaffepauser. Mamma kan konsten att laga riktigt god mat, och med mycket hemodlat och grönsaker känns det så lyxigt. Tänk vilken tur jag haft, att få växa upp såhär. Vilken tur att mina föräldrar faktiskt, på riktigt, prioriterade familj och hem framför karriär och konsumtion. 

3, men eftersom jag valt annorlunda så ägnade jag torsdag och fredag åt konferens. Jag gillar mitt jobb, mina kollegor är härliga människor och just nu lär jag mig något nytt nästan varje dag. Jag antar att jag haft tur med det också. Att få jobba med något som känns roligt och utvecklande är minsann inte alla förunnat.

4, helgen blev också kul, med alla möjliga aktiviteter och bowlingkalas för Alice, som ville vara finklädd och som jag äntligen fick sätta upp håret på.

❤️
1 kommentar